"CAD" Clan

MENÜ

1./ A klántag más szerveren is játszhat, de feltétele, hogy a nevét nem változtatja át. Játéka során elérhetőnek kell lennie TS en!!!


2./ A klántag az általános viselkedési szabályokat mindenhol betartja, azaz nem káromkodik, nem csitel, nem jumpol, nem kempel és a gyengébb játékost nem becsmérli.


3./ Ha valamelyik klántag a szerveren olyan személlyel találkozik aki káromkodik, szidalmaz másokat, bugokba megy illetve egyéb tiszteségtelen eszközökhöz nyúl, akkor ne bocsátkozzon vele vitába-szócsatába, hanem jelezze az egyik adminnak aki figyelmeztetni, vagy kick-elni fogja.


4./ A klántag - a lehetőségeihez mérten - minimum heti 2-3 órát töltsön el a szerveren aktív játékkal. A játéka során legyen fokozott figyelemmel  a szerveren folyó játék tisztaságára.

 

5./ A klántag másik klánnak nem lehet a tagja. Ha valaki ennek a szabálynak a megsértése miatt kerül elbocsájtásra akkor soha többet nem térhet vissza.


6./ Tagfelvételről, tagvesztésről és egyéb klánbeli témákról illetve a szerveren történő változtatások megvitatásáról az admin tanács dönt amit a "vén admin szelleme" hív össze minimum két admin kérésére. Az ott született többségi döntés szent, azt vétózni nem lehet.

 


Ebbe a rovatba minden szabály, viselkedési forma stb. nem került leírásra, ezért egyéb kérdésekben az emberi általános viselkedési szabályok a mérvadók !

Asztali nézet